Ζοσέ Σα στο «One Channel»: «Θα είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει, για να προκριθούμε»

Ο Ζοσέ Σα παραχώρησε συνέντευξη στο «ONE CHANNEL», μίλησε για το φιλικό με τη Λέχια Γκντανσκ, τη δουλειά που γίνεται στην Πολωνία, αλλά και την πρόκριση επί της Βιτόρια Πλζεν.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του στην Πολωνία. Οι Ερυθρόλευκοι εγκαταστάθηκαν στη Βαρσοβία, όπου και θα δώσουν το τελευταίο τους φιλικό παιχνίδι επί πολωνικού εδάφους, με αντίπαλο τη Γιαγκελόνια (05/07). Η νέα ισοπαλία (1-1), αυτή τη φορά με αντίπαλο τη Λέχια Γκντανσκ, δεν ήταν αποτέλεσμα που ανησυχεί τους Ερυθρόλευκους. Εξάλλου, σε αυτή τη φάση που βρίσκεται η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, αυτό που μετράει, είναι να μπορέσει ο προπονητής να εφαρμόσει τις ιδέες του και να προετοιμάσει την ομάδα του για τα προκριματικά του Champions League και φυσικά για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

Ο Ζοσέ Σα, μιλώντας αποκλειστικά στην κάμερα του «ONE CHANNEL», παραδέχθηκε ότι υπάρχουν πράγματα που ο Ολυμπιακός πρέπει να κάνει για να βελτιωθεί και ξεκάθαρισε ότι αυτό θα συμβεί. Και μάλιστα στην ώρα του. Συγκεκριμένα, ανέφερε σχετικά με το ματς με τη Λέχια: «Πιστεύω ότι ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς. Σίγουρα έγιναν λάθη, σίγουρα υπάρχουν πράγματα που θέλουν βελτίωση, αλλά για αυτό είμαστε εδώ στην προετοιμασία. Για να δουλέψουμε και να προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας».

Αναφερόμενος στην εικόνα του Ολυμπιακού στα έως τώρα φιλικά ο Πορτογάλος γκολκίπερ, είπε: «Κρατάω τη βελτίωση. Αυτή είναι η λέξη. Στις προπονήσεις δουλεύουμε για να βελτιωθούμε. Τα φιλικά παιχνίδια είναι για βελτίωση. Ναι, κάναμε τρεις ισοπαλίες στα φιλικά παιχνίδια μας, αλλά πιστεύω ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Βλέπω τη δουλειά που κάνουμε καθημερινά, υπάρχει μία συνέχεια σε ό,τι κάνουμε, δουλεύουμε σκληρά και θα είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει».

Τέλος, τια τα παιχνίδια με τη Βικτόρια Πλζεν και τη μάχη της πρόκρισης στους ομίλους του Champions League, σημείωσε: «Αυτός είναι ο στόχος. Σε αυτόν τον στόχο είμαστε συγκεντρωμένοι. Πιστεύω ότι θα ήμαστε έτοιμοι όταν έρθουν αυτά τα παιχνίδια. Οχι απλά για να παίξουμε καλά, αλλά για να τα κερδίσουμε».

ΠΗΓΗ: ONETV.GR

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από