Αρης: Στη Θεσσαλονίκη ο Λούκας

Οριστική συμφωνία του Άρη με τον Βραζιλιάνο μεσοαμυντικό.

Παίκτης του Άρη θα πρέπει να θεωρείται ο Λούκας Σάσα!

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος απάντησε θετικά στην πρόταση που του είχαν καταθέσει οι κίτρινοι και αναμένεται την ερχόμενη Τρίτη (09/07) στη Θεσσαλονίκη!

Ο ποδοσφαιριστής θα περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει συμβόλαιο διετούς διαρκείας με τον Άρη.

Στη συνέχεια, θα ταξιδέψει στην Ολλανδία για να ενσωματωθεί με την αποστολή και να τεθεί στη διάθεσή του Σάββα Παντελίδη για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ο Λατινοαμερικάνος άσος θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Μανώλη Σιώπη, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες παραχωρήθηκε στην τουρκική Αλάνιασπορ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι με την προσθήκη του Βραζιλιάνου χαφ ο Αρης δυναμώνει στο ψηλό παιχνίδι, καθώς ο 29χρονος είναι πιο ψηλός (1.77μ.) και πιο δυνατός από τον Ελληνα χαφ, ενώ επίσης είναι πολύ γρήγορος και πολύ σταθερός στις μεταβιβάσεις του.

Ο Λούκας Σάσα ξεκίνησε την καριέρα του από τη Γκρέμιο το 2009 και μετά από θητεία στην ιταλική Κατάντζαρο (2011) και επιστροφή στην πατρίδα του για τη Σάο Χοσέ (2012) έπαιξε για μια σεζόν και πάλι στην Ευρώπη για την ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα της Χαποέλ Τελ Αβίβ για μια διετία (2013-15) και στη συνέχεια έπαιξε στη Λουντογκόρετς, κατακτώντας τέσσερις συνεχόμενες φορές το πρωτάθλημα, όπως και ένα κύπελλο και ένα σούπερ καπ.

Πλέον, έρχεται στην Ελλάδα για να συνεχίσει την καριέρα του στον Αρη, με τον Σάββα Παντελίδη να έχει μία ακόμα πολύ ποιοτική λύση στα χέρια του.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από