Δυσκολεύει η παραμονή Ινσούα στον Παναθηναϊκό

Ο Αργεντινός μπακ Εμανουέλ Ινσούα, είναι ολοένα και πιο δύσκολο να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

Σε έναν νεανικό Παναθηναϊκό, παίκτες όπως ο Ινσούα είναι απαραίτητοι. Παίκτες με τσαγανό, πάθος, εμπειρία αλλά και δεδομένη ποιότητα. Ο Αργεντινός άλλωστε ήταν ένα από τα καλύτερα μπακ του πρωταθλήματος.

Βλέπει όμως το συμβόλαιό του να εκπνέει το καλοκαίρι του 2020. Στο τριφύλλι δεδομένα θέλουν να συνεχιστεί η συνεργασία τους, ωστόσο ο 28χρονος παρουσιάζει αυξημένες απαιτήσεις στο οικονομικό. Και αν οι 280.000 ευρώ που προβλέπει το τρέχον συμβόλαιό του θεωρούνται ήδη αρκετά στο πράσινο στρατόπεδο, η σημαντική αύξηση που ζητά ο ποδοσφαιριστής είναι μάλλον απίθανο να επιτευχθεί.

Σύμφωνα λοιπόν με την πράσινη, στον Παναθηναϊκό σκέφτονται σοβαρά να πουλήσουν τον Ινσούα αν έρθει κάποια ικανοποιητική πρόταση στα γραφεία της ΠΑΕ. Ο παίκτης έχει ρήτρα 2 εκατ. ευρώ, ενώ υπάρχει ειδική συμφωνία η οποία προβλέπει το 50% των εσόδων από πιθανή πώλησή του να δοθούν στην πρώην ομάδα του, Ουντινέζε.

Ο Δώνης ασφαλώς και δεν θα ήθελε να τον δει να αποχωρεί, όμως θα δράσει με γνώμονα το καλό του συλλόγου. Αυτό σημαίνει πως αν έρθει πρόταση ο=ικανοποιητική και μέχρι τότε δεν έχει ρίξει τις απαιτήσεις του ο ποδοσφαιριστής, θα υπάρξουν εξελίξεις.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από