«Κοντά σε συμφωνία Αρης και Ιμπάνιες»

Οι Κροάτες αναφέρουν ότι ο Λουίς Ιμπάνιες δεν τα βρήκε με τη διοίκηση της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και πλέον θεωρούν δεδομένη τη μεταγραφή του στον Αρη.

Ο Λούις Ιμπάνιες αποτελεί τον πρώτο στόχο του Αρη για την αριστερή πλευρά της αμυντικής γραμμής, με τους ανθρώπους της ομάδας να βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τον εκπρόσωπο του Αργεντινού μπακ.

Οι Κίτρινοι, ωστόσο, δεν είναι οι μοναδικοί που επιθυμούν την απόκτησή του, καθώς ενδιαφέρον για τον 30χρονο άσο έχει δείξει και η Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «index.hr», πάντως, πολύ δύσκολα ο έμπειρος αμυντικός θα καταλήξει στην Ντιναμό, καθώς όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, δεν βρέθηκε σημείο επαφής ανάμεσα στην πλευρά του παίκτη και της διοίκησης του κροατικού συλλόγου.

Μάλιστα, η εν λόγω ιστοσελίδα θεωρεί ότι το πιο πιθανό σενάριο είναι ο Λουίς Ιμπάνιες να μετακομίσει μόνιμα στην Ελλάδα για χάρη του Αρη! Οι Κροάτες τονίζουν ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία, χωρίς όμως να επιβεβαιώνεται το σχετικό ρεπορτάζ.

Συγκεκριμένα, αναφέρει: «Ο Λουίς Ιμπάνιες θα επέστρεφε στην Ντινάμο αυτό το καλοκαίρι αλλά δεν βρέθηκε σημείο επαφής με τον Μόντριχ. Οι διαπραγματεύσεις ναυάγησαν κι έτσι ο Ιμπάνιες θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα καθώς είναι κοντά σε συμφωνία με τον Άρη».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από