Ολυμπιακός : Η αποστολή για τον ΠΑΣ

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Τάκης Λεμονής άφησε εκτός αποστολής για τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΣ, τον Σεμπά αλλά και τον Εμενίκε

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο το μεσημέρι τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Καραϊσκάκη και οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν με τη σημερινή προπόνηση στου Ρέντη, την προετοιμασία τους για το αυριανό παιχνίδι.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Τάκης Λεμονής ανακοίνωσε μετά το τέλος της προπόνησης την αποστολή των ερυθρόλευκων, με τον κόουτς των Πειραιωτών να αφήνει εκτός 19άδας τον Σεμπά (όπως και στο ματς με την Κέρκυρα), αλλά και τους Βούκοβιτς, Ανδρούτσο, Νικολάου. Επίσης, εκτός αποστολής έμεινε και ο Εμάνουελ Εμενίκε, για τον οποίο έχετε ενημερωθεί ήδη από to10.gr ότι προπονείται μόνος του και αναμένεται σύντομα να αποτελέσει παρελθόν.

Σε ότι αφορά το Σεμπά, ο Βραζιλιάνος δεν είχε αγωνιστεί ούτε στο Αγρίνιο με τον Λεμονή ν’ αφήνει εκτός πλάνων τον παίκτη και στον αγώνα με τον ΠΑΣ. Θυμίζουμε πως ο Σεμπά έχει ζητήσει συγνώμη απ΄τον προπονητή και τους συμπαίκτες του για το παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε στο ματς με τη Γιουβέντους, η οποία έγινε δεκτή από τον ερυθρόλευκο τεχνικό.

Ο Λεμονής ωστόσο έστειλε πάντως με τις αποφάσεις του το μήνυμα στον Βραζιλιάνο. Σε ότι έχει να κάνει με τον Βούκοβιτς, είναι ξεκάθαρο πως ο Σέρβος δεν υπολογίζεται από τον Λεμονή και θα υπάρξουν εξελίξεις τον Γενάρη.

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι στην αποστολή για τον αγώνα με τον ΠΑΣ είναι και ο νεαρός γκολκίπερ, Αγγελόπουλος. Η αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδος για την αυριανή αναμέτρηση με την ομάδα των Ιωαννίνων είναι η ακόλουθη: Αγγελόπουλος, Μπεν, Μποτία, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μάριν, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Ταχτσίδης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από