ΑΕΚ – Απόλλων Σμύρνης : Η κριτική των παικτών του Απόλλωνα

Το σούπερ δίδυμο των Κύργια-Παπάζογλου, η ουσιαστική δουλειά του Μπαρτολίνι στο κέντρο και το άψογο κοουτσάρισμα του Παράσχου. Αναλυτικά η κριτική του Απόλλωνα Σμύρνης για το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Τσόβιτς: Ήταν σταθερός και όποτε χρειάστηκε αντέδρασε σωστά, στις στιγμές έντονης πίεσης της ΑΕΚ.

Ντάσιος: Η δουλειά του στο γήπεδο ήταν να περιορίσει τους ακραίους της ΑΕΚ και εκεί, πήρε καλό βαθμό.

Κύργιας: Ίσως ο καλύτερος του Απόλλωνα. Βγήκε νικητής από τις περισσότερες μονομαχίες με τον Αραούχο, ενώ είχε και πολύ καλές τοποθετήσεις στα στημένα.

Παπάζογλου: Δεν ήταν εύκολο το έργο του στα μετόπισθεν, όμως σε γενικές γραμμές τα πήγε καλά, δίνοντας σημαντικές βοήθειες στον Κύργια.

Κούρος: Δεν ανέβηκε σχεδόν καθόλου από αριστερά, ενώ και στα ανασταλτικά του καθήκοντα, είχε προβλήματα.

Κοντοές: Έτρεξε αρκετά, ωστόσο ανά στιγμές άφηνε τη θέση του και έδινε στην ΑΕΚ την ευκαιρία να βρει χώρους.

Μπαρτολίνι: Έκανε τη γνωστή δουλειά του στο κέντρο, κλείνοντας χώρους και κερδίζοντας κάποιες μονομαχίες.

Χουάρες: Η δράση του περιορίστηκε σχετικά εύκολα από την άμυνα της ΑΕΚ, με τον μέσο του Απόλλωνα να μην βρίσκει χώρους γα να δημιουργήσει προβλήματα.

Έλμπαζ: Όπως και ο Χουάρες έμεινε σε ρηχά νερά, με τη συνεισφορά του να περιορίζεται σε κάποια ντουμπλαρίσματα στην άμυνα

Αλμπάνης: Ήταν ίσως ο μοναδικός παίκτης του Απόλλωνα που πήρε πρωτοβουλίες και προσπάθησε να δημιουργήσει ρήγματα στην άμυνα της ΑΕΚ. Χωρίς, πάντως, ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Ανιέτε: Λίγα πράγματα από τον φορ των φιλοξενούμενων, που εγκλωβίστηκε ανάμεσα στους Τσιγκρίνσκι και Λαμπρόπουλο.

Καστιγιέχος: Έδωσε τρεξίματα και φρεσκάδα στον Απόλλωνα, βοηθώντας και αυτός για να έρθει στο τέλος αυτός ο βαθμός για τους φιλοξενούμενους.

Μενδρινός: Μπήκε στο παιχνίδι για να κλείσει χώρους και να μπει δυνατά στις προσωπικές μονομαχίες, φέρνοντας εις πέρας την αποστολή που του ανατέθηκε.

Μπιτζιμίν: Αγωνίστηκε λίγο για να κριθεί.

Γιώργος Παράσχος: Ο προπονητής του Απόλλωνα διάβασε σωστά το παιχνίδι της ΑΕΚ και με ντουμπλαρίσματα στα άκρα, αλλά και βάθος στην άμυνα, κατάφερε να την μπλοκάρει. Ενώ στο δεύτερο μέρος, όπου η πίεση από πλευράς Ένωσης αυξήθηκε, ενίσχυσε με τις κινήσεις του από τον πάγκο την ομάδα του, προκειμένου να κρατήσει μέχρι τέλους αυτό το 0-0.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από