Νέα πορτογαλικά δημοσιεύματα για ΠΑΟΚ και Τζέφερσον

Πορτογαλικά ΜΜΕ επιμένουν ότι ο Δικέφαλος συνεχίζει να ενδιαφέρεται για τον Βραζιλιάνο αριστερό μπακ της Σπόρτινγκ.

Η μεταγραφική προτεραιότητα του ΠΑΟΚ είναι να αποκτήσει ένα τουλάχιστον χαφ υψηλού επιπέδου. Ωστόσο ο Δικέφαλος ψάχνει και για έναν ακόμη αριστερό μπακ αλλά και για έναν σέντερ φορ.

Σε συνέχεια δημοσιευμάτων προηγούμενων ημερών και σήμερα (17/7) τα πορτογαλικά σάιτ αναφέρουν και συντηρούν το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Τζέφερσον.

Χαρακτηριστικά στην «A Bola» σημειώνεται ότι ο Δικέφαλο δε θέλει να πληρώσει για την απόκτηση του 31χρονου Βραζιλιάνου αριστερού μπακ της Σπόρτινγκ, καθώς διανύει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, έχοντας ως στόχο να δελεάσει τον παίκτη με συμβόλαιο 2-3 ετών που θα τον καλύπτει οικονομικά.

Επίσης στο πορτογαλικό δημοσίευμα τονίζεται ότι ακόμα ο ΠΑΟΚ δεν έχει κάνει την επίσημη πρόταση του στην πλευρά του παίκτη και μένει να φανεί αν τελικά η συγκεκριμένη περίπτωση απασχολεί πραγματικά τον Δικέφαλο ή όχι.

Συγκεκριμένα το κείμενο της «A Bola» αναφέρει: «Ο Αμπέλ Φερέιρα ενδιαφέρεται για τον Τζέφερσον με τον οποίον έχει συνεργαστεί το 2017-18, αλλά δεν θέλει να δαπανήσει χρήματα για τον παίκτη που βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την Σπόρτινγκ.

Ο ΠΑΟΚ είναι πρόθυμος να προσφέρει ένα συμβόλαιο δυο ή τριών ετών στον Τζέφερσον και να καλύψουν τις απολαβές που περιλαμβάνει η συμφωνία του 31χρονου αμυντικού με την Σπόρτινγκ για φέτος. Οι δυο πλευρές έχουν αρχίσει ήδη τις πρώτες επαφές, αλλά ακόμα δεν υπάρχει επίσημη πρόταση».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από