Παναθηναϊκός: Στο μυαλό του Νταμπίζα ο Σένκεφελντ

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ αποτελεί προτεραιότητα για τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού και θα επιδιώξει άμεσα να κλείσει την υπόθεση. Υπάρχει σίγουρα εναλλακτική, πιο κάτω στη λίστα μοιάζει να είναι ο Βόρμγκορ.

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ εδώ και μέρες είναι ο πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού για το κέντρο της άμυνας.

Ο 28χρονος Ολλανδός, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Μέλμπουρν Σίτι έχει κερδίσει την προτίμηση των Νίκου Νταμπίζα, Γιώργου Δώνη και στόχος του τεχνικού διευθυντή είναι να κλείσει το συντομότερο κι αυτή την υπόθεση.

Ο Νταμπίζας θα κάνει την προσπάθειά του εντός της εβδομάδας κι αν δει ότι καθυστερεί χωρίς αντίκρισμα, τότε θα στραφεί στις εναλλακτικές λύσεις. Ο Σένκεφελντ έχει διαμηνύσει στους «πράσινους» ότι εξετάζει σοβαρά την προσφορά τους, αλλά ως ελεύθερος θέλει κι ένα καλό συμβόλαιο. Ο ίδιος απασχολεί κι άλλες ομάδες, κυρίως στην πατρίδα του και στη Τουρκία, ενώ και στην Αυστραλία άφησε καλές εντυπώσεις και υπάρχουν προτάσεις.

Στον Παναθηναϊκό αισιοδοξούν ότι κι αυτή η υπόθεση θα έχει αίσιο τέλος, όμως, είναι υποχρεωμένοι να διαθέτουν κι εναλλακτικές λύσεις. Φαίνεται ότι έχει εντοπιστεί κι άλλος στόχος, ενώ όλα δείχνουν ότι ο Βίτο Βόρμγκορ είναι πιο κάτω στη λίστα.

Ο 31χρονος Ολλανδός στόπερ έχει συμβόλαιο με τη νορβηγική Μπραν, έως το τέλος του έτους και δεν σκοπεύει να το ανανεώσει. Η απόσταση στο οικονομικό είναι σημαντική και ο ίδιος με αναρτήσεις του στα social media δείχνει ότι τον απασχολεί η προοπτική του Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από