Φήμες για Χαλίλοβιτς και Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση ενός επιθετικού χαφ για τη θέση του αντί-Φορτούνη που θα κάνει τη διαφορά, ο Μπενζιά είναι φαβορί, όμως ο Άλεν Χαλίλοβιτς είναι ανάμεσα στους παίκτες που κοιτάζουν οι ερυθρόλευκοι.

Ο Ολυμπιακός έχει επικεντρωθεί στις αναμετρήσεις με την Μπασακσεχίρ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, όμως παράλληλα θέλει να «τελειώσει» και την απόκτηση του παίκτη που θα αντικαταστήσει τον τραυματία Κώστα Φορτούνη.

Οι Πειραιώτες βρίσκονται σε συνεχείς επαφές για την ολοκλήρωση της μεταγραφής ενός επιτελικού μέσου που θα είναι ιδανικός για να αντικαταστήσει τον Έλληνα μεσοεπιθετικό. Ο Γιασίν Μπενζιά είναι ο νούμερο 1 στόχος των ερυθρόλευκων, η περίπτωση του είναι προχωρημένη, όμως ο Ολυμπιακός ψάχνεται για ένα ακόμα πιο δυνατό όνομα στη συγκεκριμένη θέση.

Όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα του Κόκκινου Πρωταθλητή, κυκλοφορούν φήμες για έντονο ενδιαφέρον των ερυθρόλευκων για τον Άλεν Χαλίλοβιτς. Ο Κροάτης μεσοεπιθετικός αγωνίζτηκε την περασμένη σεζόν στη Σταντάρ Λιέγης, όπου και είχε 14 συμμετοχές με τους Βέλγους, όμως ανήκει στη Μίλαν.

Πρόκειται για έναν 23χρονο εξαιρετικό ποδοσφαιριστή, που όμως δεν υπολογίζεται από τους ροσονέρι ενόψει της νέας σεζόν. Ο Χαλίλοβιτς θα παραχωρηθεί είτε δανεικός από την ιταλική ομάδα, είτε με μεταγραφή και ο Ολυμπιακός φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Χαλίλοβιτς έχει αναδειχθεί από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, στα 16 του μεταγράφηκε στην Μπαρτσελόνα, ενώ έχει παίξει μεταξύ άλλων σε Χιχόν, Αμβούργο και Λας Πάλμας. Είναι μια περίπτωση αρκετά δύσκολη, ενώ σενάρια κάνουν λόγο για «κλεισμένο» τον Μπενζιά από τους ερυθρόλευκους.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από