Παναθηναϊκός: Με Μολό η αποστολή για το φιλικό με την Μπεσίκτας

Ο Γάλλος ήταν εξαιρετικός στο φιλικό με το Κερατσίνι και βρίσκεται στην αποστολή για το φιλικό με την Μπεσίκτας, παρότι δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος - «Μέσα» και ο Κουρμπέλης.

Χωρίς απρόοπτα ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός την προετοιμασία του ενόψει του φιλικού του Σαββάτου με την Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη, με τον Γιώργο Δώνη να παίρνει στην αποστολή τους Γιόαν Μολό και Δημήτρη Κουρμπέλη.

Ο αρχηγός του Τριφυλλιού ξεπέρασε ο πρόβλημα που αντιμετώπιζε και τέθηκε στη διάθεση του έμπειρου τεχνικού, ενώ ο Γάλλος ήταν εξαιρετικός στο φιλικό με το Κερατσίνι και συμπεριελήφθη κανονικά στην αποστολή, παρότι ακόμα δεν είναι 100% έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης.

Οι δύο παίκτες βρίσκονται κανονικά στην αποστολή του Παναθηναϊκού και αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής στο σπουδαίο φιλικό με την Μπεσίκτας (10/8). Αντίθετα, σε αυτή δεν βρίσκεται ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης, ο οποίος αναμένεται να παραχωρηθεί ως δανεικός στον Πανιώνιο.

Συγκεκριμένα, την αποστολή απαρτίζουν οι: Διούδης, Κότσαρης, Γιόχανσον, Θεοχάρης, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Κουρμπέλης, Πούγγουρας, Ινσούα, Αποστολάκης, Χατζηθεοδωρίδης, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Καμπετσής, Μακέντα, Βέργος, Ζαγαρίτης, Κονάν, Κολοβός, Ζαχίντ, Νούνες και Μολό.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από