Επιβεβαιώθηκε η συμφωνία Ερυθρού Αστέρα-Λας Πάλμας, πίεση στον Ματέο να υπογράψει στους Σέρβους

Ο Μιλοβάνοβιτς επιβεβαίωσε τη συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων, αλλά όχι με τον Ματέο, ο Αστέρας τον περιμένει στο Βελιγράδι για να τον πείσει, αλλά ο Ολυμπιακός εμφανίζεται να του δίνει 30% περισσότερα!

Σε θρίλερ εξελίσσεται όπως όλα δείχνουν το θέμα του Ματέο Γκαρσία. Με τους Σέρβους να επιβεβαιώνουν τη συμφωνία της Λας Πάλμας με τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά και του ίδιου του παίκτη με τον Ολυμπιακό. Αλλά και την έντονη εμπλοκή του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς στην υπόθεση, την οποία παραδέχθηκε ο ίδιος.

Συγκεκριμένα, δημοσίευμα της Novosti επιβεβαιώνει αυτό που έγραψε από το μεσημέρι to10.gr, σχετικά με τη συμφωνία Ισπανών και Σέρβων, αλλά και για το βέτο που έχει θέσει ο Αργεντινός εξτρέμ, έχοντας ως βασική του προτεραιότητα να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό.

Οπως αναφέρει το ίδιο σερβικό δημοσίευμα, ο Γκαρσία εμφανίζεται, πλέον, πιο κοντά στον Ερυθρό Αστέρα από ό,τι στον Ολυμπιακό και σημειώνεται πως ο Μιλοβάνοβιτς έχει πείσει τον παίκτη και τον ατζέντη του να ταξιδέψουν στο Βελιγράδι, για να καλυφθεί η μεγάλη διαφορά που υπάρχει στο οικονομικό, σε σχέση με όσα προσφέρει στον ποδοσφαιριστή ο Ολυμπιακός.

Οι Σέρβοι υποστηρίζουν ότι ο Αστέρας του προσφέρει 400.000 ευρώ τον χρόνο για 4 χρόνια, ενώ ο ο ίδιος έχει πει το «ναι» στον Ολυμπιακό, για συμβόλαιο 4 χρόνια, με συνολικές απολαβές 2.600.000 €. Μια συνολικά διαφορά σχεδόν 30%, που κατά το δημοσίευμα, είναι η μοναδική που εμποδίζει αυτή τη στιγμή τη μεταγραφή του παίκτη. Αλλά όπως σημειώνεται, «…ο διευθυντής του Αστέρα Ζβέζνταν Τέρζιτς, είναι πιθανό να έχει ένα ακόμη κρυφό χαρτί στο μανίκι του».

Την ίδια στιγμή ο σύμβουλος του προέδρου της Λας Πάλμας και πρώην αθλητικός διευθυντής της ΑΕΚ, Μπράνκο Μιλοβένοβιτς, με δηλώσεις του στη Novosti, παραδέχεται ότι έκανε τα πάντα για να βοηθήσει τον Ερυθρό Αστέρα και ότι υπάρχει συμφωνία με τη Λας Πάλμας, αλλά σημειώνει ότι οι Σέρβοι θα πρέπει να συμφωνήσουν και με τον παίκτη, κάτι που δεν έχει συμβεί έως τώρα.

«Ο Αστέρας και η Λας Πάλμας συμφώνησαν στο ύψος της αποζημίωσης και τώρα είναι στο χέρι των ανθρώπων του Αστέρα να έρχουν σε συμφωνία με τον παίκτη. Εγώ ως Σέρβος και φίλος του Ερυθρού Αστέρα, σε μια κατάσταση που όπου μπορώ να επιλέξω να βοηθήσω τον Αστέρα ή τον Ολυμπιακό, είναι λογικό να λειτουργήσω υπέρ της ομάδας μας. Εμείς ως Λας Πάλμας έχουμε συμφωνήσει σε όλα με τον Αστέρα και τώρα είναι στο χέρι του παίκτη και της διοίκησης της ομάδας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μιλοβάνοβιτς.

Την ίδια στιγμή, άλλα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Ματέο βρίσκεται ήδη στο Βελιγράδι. Άλλα ότι θα μεταβεί το Σάββατο στη σερβική πρωτεύουσα. Ενώ την ίδια ώρα οι πληροφορίες από το περιβάλλον του παίκτη επιμένουν να αναφέρουν ότι ο ίδιος θέλει να παίξει στον Ολυμπιακό. Και δεν θα ενδώσει.

Εάν, ωστόσο, όντως ταξιδέψει στη Σερβία, είναι σαφές ότι κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι θα συμβεί. Και εάν θα καλυφθεί η διαφορά που υπάρχει στο οικονομικό. Και εάν θα αλλάξει η δεδομένη επιθυμία του Ματέο να παίξει ποδόσφαιρο στον Ολυμπιακό. Οι μεταγραφές κρύβουν πάντα εκπλήξεις, οπότε καλό θα είναι να περιμένουμε…

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από