ΠΑΟΚ: Στην πόρτα της εξόδου ο Μπράνκο

Ο Μάριο Μπράνκο είναι ολοένα και πιο κοντά στην αποχώρηση του από τον ΠΑΟΚ, μετά από μόλις έναν χρόνο συνεργασίας με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο αποκλεισμός του ΠΑΟΚ από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας στα play off του Europa League έχει πληγώσει αρκετά τον σύλλογο, με τον Ιβάν Σαββίδη να ετοιμάζει δραστικές αλλαγές.

Ο Δικέφαλος του βορρά δεν κατάφερε να μπει στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης για δεύτερη φορά τα τελευταία τρία χρόνια κάτι που θα πληρώσει στις επόμενες σεζόν.

Ήδη ο Μάριο Μπράνκο την επομένη του ματς με τους Σλοβάκους ανέλαβε την ευθύνη της αποτυχίας και υπέβαλε την παραίτηση του στον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ, ο οποίος όμως δεν βιάστηκε να αποφασίσει.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ωστόσο, οι πιθανότητες να αποχωρήσει ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής μετά από έναν χρόνο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ όλο και αυξάνονται. Συγκεκριμένα, στη διοίκηση του Δικεφάλου πιστεύουν πως η κακή στελέχωση του ρόστερ και οι επιλογές του Μπράνκο είναι η αιτία του αποκλεισμού και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες μέρες να χωρίσουν οι δρόμοι του με τον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από