ΠΑΟΚ: Έχασε βαθμούς η Κ19, 3-3 με τον Ατρόμητο

Τους πρώτους της βαθμούς απώλεσε η Κ19 του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 3-3.

Σε ένα παιχνίδι με αρκετά τέρματα και συγκινήσεις η Κ19 του ΠΑΟΚ είχε την πρώτη της βαθμολογική απώλεια στο Περιστέρι, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη με 3-3 με την αντίστοιχη ομάδα του Ατρομήτου.

Στο 15′ ο Βαγγέλης έβαλε την μπάλα στα δίχτυα του ΠΑΟΚ , αλλά το γκολ δεν μέτρησε ως οφσάιντ. Στο 30′ ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ με τον Πανίδη, ενώ διπλασίασε τα τέρματά του με τον Γιαξή στο 55′

Ο Ατρόμητος αντέδρασε και με 2 τέρματα του Αθανασίου στο 65′ και στο 78′ έφερε το ματς στα ίσα. Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε ξανά  με τον Τζόλη στο 83′, όμως ο Ατρόμητος δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και ισοφάρισε με πέναλτι του Αθανασίου στο 91′.

Ο ΠΑΟΚ είχε την ευκαιρία να πάρει το ματς  όμως ο Δούμτσης σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι σε εκτέλεση πέναλτι στο 94′.

Ατρόμητος: (Σεροπιάν): Κοκολέσης, Πολίτης, Αθανασίου, Γούλας, Βιταλιώτης, Ξενοπανάγος, Χριστόπουλος, Σάνι, Ρίζος, Βαγγέλης, Τσακίρης.

ΠΑΟΚ: (Γκαρσία): Ταλιχμανίδης, Τάχατος, Γρόσδης, Γιαξής, Μιχαηλίδης, Τσιγγάρας, Τσοπούρογλου, Δούμτσης, Πουρναράς, Πανίδης, Τζόλης

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από