«Προκαλεί εφιάλτες ο ΠΑΟΚ»

Η απάντηση του ΠΑΟΚ στις δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με την Τότεναμ για το Champions League, δήλωσε προβληματισμένος για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και μεταξύ άλλων έκανε λόγο για «πρωτάθλημα των Πρεσπών».

Λίγο αργότερα ο ΠΑΟΚ απάντησε στον ισχυρό άνδρα των Πειραιωτών μέσω διαρροής. Οι άνθρωποι του Δικεφάλου κάλεσαν τον Βαγγέλη Μαρινάκη να ανατρέξει στις πρόσφατες δηλώσεις του προπονητή της ομάδας του, Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος συνεχάρη τον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως εκεί θα βρει την απάντηση στο παραλήρημα για τα περί πρωταθλήματος των Πρεσπών.

Όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά, ο Πορτογάλος τεχνικός αναγνώρισε και αποδέχθηκε την αγωνιστική ανωτερότητα του ΠΑΟΚ, ο οποίος πήρε αήττητος το πρωτάθλημα. Μάλιστα, οι νταμπλούχοι Ελλάδος συνέστησαν καλύτερη συνεννόηση στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού, προτού αποφανθούν για το αν ο πρωταθλητής ήταν άξιος ή αν το πρωτάθλημα ήταν των Πρεσπών, καθώς όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά, και τα δυο δεν μπορούν να ισχύουν…

Οι Θεσσαλονικείς έκαναν λόγο για εφιάλτες στον Πειραιά, τονίζοντας πως θα αποτελέσει είδηση η πρώτη φορά που ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού θα ασχοληθεί με την ομάδα του. Όσον αφορά το ρητορικό ερώτημα για το «αν πρέπει να ασχολούμαστε με το ελληνικό ποδόσφαιρο» λόγω της καταστασης που επικρατεί, θα ήταν χρήσιμο να πληροφορηθούμε εάν σε αυτήν περιλαμβάνεται «η τεχνική δυσλειτουργία του VAR» στο Καραϊσκάκη την πρώτη αγωνιστική».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από