Παναθηναϊκός: Οι σίγουροι, τα ερωτηματικά και το σχήμα

Ο Παναθηναϊκός έχει δύσκολη αποστολή την Κυριακή στη Νέα Σμύρνη και ο Γιώργος Δώνης δεν έχει καταλήξει ακόμα αν θα παίξει με δύο ή με έναν φορ.

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για το ματς της Κυριακής με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής της Super League, με τον μεγαλύτερο προβληματισμό του Έλληνα προπονητή να αφορά την απουσία του Φεντερίκο Μακέντα.

Τη θέση του Ιταλού φορ αναμένεται να πάρει ο Περέα, αλλά αποτελεί ερωτηματικό ακόμα αν ο Δώνης θα επιλέξει σχήμα με δύο επιθετικούς, όπως έκανε με τον Ολυμπιακό ή θα πάει στο 4-2-3-1, που δοκίμασε χθες στην προπόνηση. Στο πρώτο ενδεχόμενο, δεν αποκλείεται να δούμε δίδυμο Περέα – Κολοβού, με τον δεύτερο μερικά μέτρα πιο πίσω από τον Κολομβιανό.

Παράλληλα, υπάρχουν σκέψεις χρησιμοποίησης και του Γιοάν Μολό από την αρχή του ματς. Ο Γάλλος εξτρέμ δείχνει ανεβασμένος ψυχολογικά, μετά το γκολ του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με τον Γιώργο Δώνη να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να τον χρησιμοποιήσει στην αρχική ενδεκάδα.

Από ‘κει και πέρα, σίγουροι θεωρούνται οι Διούδης, Πούγγουρας, Σένκεφελντ, Γιόχανσον, Ινσούα, Δώνης, Κουρμπέλης, Μπουζούκης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από