Φεντερίκο Μακέντα: Σήμερα η μαγνητική, θέλει να παίξει με Ξάνθη

Ο Φεντερίκο Μακέντα θέλει να... διαψεύσει τους γιατρούς και να προλάβει το παιχνίδι του Σαββάτου.

Ένα ματς έχει χάσει αλλά νιώθει ήδη… σαν θηρίο στο κλουβί. Παρακολούθησε το ματς στη Νέα Σμύρνη από ένα μπουθ του γηπέδου και ήθελε να μπει και να βοηθήσει. Ο λόγος για τον Φεντερίκο Μακέντα, για τον οποίο η πρόβλεψη ήταν να μείνει 2-3 εβδομάδες εκτός λόγω της θλάσης που υπέστη.

Όμως ο ίδιος έχει βαλθεί να διαψεύσεις τις προβλέψεις. Και θέλει να αγωνιστεί στο ματς του Σαββάτου με αντίπαλο την Ξάνθη.

Ο Μακέντα αισθάνεται καλύτερα και έχει παρουσιάσει σημαντική βελτίωση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον προσαγωγό και τη σήμερα Δεύτερα θα κάνει μαγνητική για να φανεί αν θα μπορέσει να ανεβάσει ρυθμό στην προπόνηση. Στην περίπτωση που τα αποτελέσματα των εξετάσεων που θα κάνει ο Μακέντα είναι καλά και εφόσον το ιατρικό επιτελείο κρίνει πως είναι σε θέση να μπει σε προπονήσεις, τότε ο Ιταλός αναμένεται να φορτσάρει για να προλάβει το παιχνίδι της 6ηςε αγωνιστικής και να βοηθήσει για όσο χρόνο χρειαστεί.

Ο ίδιος πάντως έλεγε χθες σε όσους τον συναντούσαν πως θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να μη χάσει δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από