ΑΕΚ: Μέσα ο Σιμόες, εκτός ο Γιακουμάκης ενόψει Λάρισας

Ο Νίκος Κωστένογλου ανακοίνωσε την αποστολή της ΑΕΚ για το εκτός έδρας ματς με τη Λάρισα, με τον Σιμόες να δηλώνει παρών, αλλά τον Γιακουμάκη να μένει εκτός.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Λάρισα για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League και ο Νίκος Κωστένογλου ανακοίνωσε τους «εκλεκτούς» για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεση του τους τραυματίες Βίκτωρ Κλωναρίδη, Γιώργο Γιακουμάκη, οι οποί δεν ξεπέρασαν τα προβλήματα τους, όμως θα έχει κανονικά στην αποστολή τον Αντρέ Σιμόες, ο οποίος είναι πανέτοιμος για το ματς με τους βυσσινί.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πορτογάλος μέσος δεν αγωνίστηκε καθόλου την περασμένη αγωνιστική στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, παρά το γεγονός ότι ήταν στην αποστολή, αφού δεν είχε ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε.

Αναλυτικά η αποστολή: Μπαρκας, Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Βράνιες, Χουλτ, Σβάρνας, Παουλίνιο, Κρίστισιτς, Σιμόες, Ζεράλντες, Μάνταλος, Σιμάο, Γαλανόπουλος, Βέρντε, Ντέλετιτς, Λιβάγια, Αλμπάνης, Ολιβέιρα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από