Ολυμπιακός: Η βελτιωμένη πρόταση για Κωστή

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε για την απόκτηση του Ιωάννη Κωστή από τη Νέα Σαλαμίνα, με βελτιωμένη πρόταση και είναι πιθανό ο νεαρός Κύπριος να έρθει στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.

Ο Ολυμπιακός είχε ασχοληθεί με την περίπτωση του Ιωάννη Κωστή από τη Νέα Σαλαμίνα μέσα στο καλοκαίρι, όμως οι διαπραγματεύσεις με τους Κύπριους ήταν άκαρπες, με αποτέλεσμα να κάνει πίσω για τον νεαρό Κύπριο.

Από ότι φαίνεται όμως κι όπως αναφέρουν και ΜΜΕ στην Κύπρο, ο Ολυμπιακός επέστρεψε δυναμικά για τον Ιωάννη Κωστή, κατέθεσε νέα βελτιωμένη πρόταση και δεν αποκλείεται ο 19χρονος Κύπριος μέσος να έλθει στην Ελλάδα την επόμενη εβδομάδα για να τελειώσει τη μεταγραφή του.

Η νέα πρόταση που έχουν καταθέσει οι ερυθρόλευκοι φαίνεται πως καλύπτει τα «θέλω» των Κύπριων κι όπως όλα δείχνουν είναι κοντά σε συμφωνία οι δύο πλευρές. Ο παίκτης παρόλα αυτά εφόσον υπάρξει συμφωνία δεν θα ενταχθεί στο ρόστερ του Ολυμπιακού αλλά θα συνεχίσει στη Νέα Σαλαμίνα μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Σύμφωνα με ΜΜΕ στη Μεγαλόνησο, ο Ολυμπιακός προσφέρει στη Νέα Σαλαμίνα ένα ποσό κοντά στις 500 χιλιάδες ευρώ, αλλά και ένα ποσοστό μεταπώλησης ύψους 15%. Επίσης στη συμφωνία υπάρχει ρήτρα που λέει πως αν ο ποδοσφαιριστής δοθεί δανεικός είτε πωληθεί άλλη Κυπριακή ομάδα τότε πέραν από το 15% η Νέα Σαλαμίνα θα πάρει άλλες 50 χιλιάδες ευρώ. Όπως όλα δείχνουν λοιπόν οι ερυθρόλευκοι είναι πιο κοντά από ποτέ για να κάνουν δικό τους τον Κωστής, ο οποίος πιθανόν και μέσα στη βδομάδα να έρθει στην Αθήνα για να επισημοποιήσει το deal.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κωστής μετράει πέντε συμμετοχές με τη φανέλα της Νέας Σαλαμίνας στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος Κύπρου την τρέχουσα σεζόν, ενώ σκόραρε στη νίκη (3-2) επί της ΑΕ Λεμεσού.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από