Η ΑΕΚ δίπλα στους πλημμυροπαθείς

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής ευχαρίστησε την διοίκηση της ΑΕΚ για την βοήθειά της στους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας. 

Έγινε σήμερα η…τελετή παράδοσης των χρημάτων στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής στην Ελευσίνα από το ματς της ΑΕΚ με τον Πλατανιά

Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017, πραγματοποιήθηκε στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής, με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη, Γιάννη Βασιλείου και του εντεταλμένου Περιφερειακού συμβούλου για θέματα Αθλητισμού,  Σπύρου Πάντζα, πρόσκληση προς τις σχολικές επιτροπές των πληγέντων δήμων, Μάνδρας-Ειδυλλίας και Μεγαρέων, προκειμένου να τους αποδοθούν τα χρήματα που κατάφερε και συγκέντρωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ, από τις εισπράξεις των εισιτηρίων στον αγώνα με τον Πλατανιά.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής δήλωσε: «Επικροτούμε τέτοιες πρωτοβουλίες, ευχαριστούμε θερμά την ΠΑΕ ΑΕΚ, που σε καιρούς δύσκολους και πιεστικούς συνδράμουν στην επαναφορά της κανονικότητας των κατοίκων που επλήγησαν».

Την ΠΑΕ ΑΕΚ, εκπροσώπησε ο Α’ αντιπρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος Μηνάς Λυσάνδρου. Από τον δήμο Μεγαρέων παρευρέθη ο Αντιδήμαρχος, Λευτέρης Κοσμόπουλος, ο Πρόεδρος Πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής, Ιωάννης Κολάτας, ενώ από τον δήμο Μάνδρας το παρών έδωσαν ο Πρόεδρος Πρωτοβάθμιας επιτροπής, Μελέτης Παπακωσταντής, ο  Αντιπρόεδρος Πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής, Αναστάσης Δούκας και ο διευθυντής του 1ου Δημοτικού σχολείου Μάνδρας, Ευάγγελος Καλούδης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από