Γρηγορίου: «Δεν παρατήσαμε το παιχνίδι, συγχαρητήρια στους παίκτες μου»

Ο Μιχάλης Γρηγορίου στις δηλώσεις του μετά την ισοπαλία (2-2) με τον Παναιτωλικό, στάθηκε στην αντίδραση που έβγαλαν οι παίκτες της ΑΕΛ μετά το 2-1.

Η ΑΕΛ πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό με 2-2, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League.

Ο προπονητής των «βυσσινί» στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθεια και ότι δεν παράτησαν το παιχνίδι στο 2-1. Να σημειωθεί πως οι Αγρινιώτες ανέτρεψαν το εις βάρος τους 0-1 από το 27′, αλλά στο 80′ ο Βαγγέλης Μόρας με το γκολ του ισοφάρισε για το τελικό 2-2.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε ο Γρηγορίου:

«Ήταν ένα μέτριο ματς παρά τα τέσσερα γκολ που μπήκαν. Στο πρώτο μέρος θεωρώ ότι ελέγξαμε τον ρυθμό και καταφέραμε να προηγηθούμε. Ωστόσο, δεχθήκαμε ένα γκολ που είχαμε αναλύσει κατά τη διάρκεια της εβδομάδας στις προπονήσεις. Στο δεύτερο μέρος βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, παρ’ όλα αυτά καταφέραμε να ισοφαρίσουμε και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου που για μια ακόμη φορά δεν παράτησαν το παιχνίδι και μπόρεσαν να ανατρέψουν το αποτέλεσμα.

Τέλος καλό, όλα καλά. Κρατάμε τον βαθμό της ισοπαλίας. Θεωρώ το αποτέλεσμα δίκαιο. Ξέραμε ότι παίζαμε απέναντι σε μια ομάδα που είχε αλλαγή προπονητή, με ό,τι σημαίνει αυτό. Ο Παναιτωλικός σίγουρα θα βρει τον δρόμο του».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από