Ομάρ: «Καλή απόδοση χθες, ετοιμαζόμαστε και γεμίζουμε μπαταρίες για την Κυριακή»

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί μέσω των social media έδωσε το σύνθημα για το ντέρμπι με την ΑΕΚ την ερχόμενη Κυριακή (27/10, 19:30), ενώ τόνισε πως ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να κερδίσει περισσότερα πράγματα κόντρα στην Μπάγερν.

Ο Ολυμπιακός πάλεψε με το… θηρίο, αλλά δεν τα κατάφερε.

Η Μπάγερν Μονάχου πήρε μία πολύ δύσκολη νίκη στο «Γ. Καραϊσκάκης» και συνεχίζει με το απόλυτο στον όμιλο. Οι «ερυθρόλευκοι» από τη μεριά τους στρέφουν τα βλέμματά τους στο σπουδαίο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Φαληρικό Στάδιο, για την 8η αγωνιστική της Super League την ερχόμενη Κυριακή (27/10, 19:30), με στόχο τη διατήρηση της πρωτιάς και την αύξηση της διαφοράς από τους διώκτες τους.

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram έστειλε το δικό του μήνυμα για το ματς που είτε θα αυξήσει τη διαφορά του Ολυμπιακού από την «Ένωση» στους 8 βαθμούς, είτε θα την κρατήσει στους 5, είτε θα τη μειώσει σε απόσταση αναπνοής, δηλαδή στους 2 πόντους.

Επίσης, ο Νορβηγός μπακ αναφέρθηκε και στην απόδοση των Πειραιωτών στο χθεσινό ματς με την Μπάγερν και στο γεγονός πως οι «ερυθρόλευκοι» άξιζαν περισσότερα πράγματα από την ήττα με 3-2, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξή του.

Δείτε την ανάρτηση του Ομάρ:

«Καλή απόδοση, αλλά όχι αποτέλεσμα. Θα μπορούσαμε χθες βράδυ να είχαμε πάρει κάτι περισσότερο. Πρέπει να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας και να ετοιμαστούμε για την Κυριακή. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από