ΑΕΚ: «Χλωμιάζει» του Μάνταλου για Φάληρο

Σε «αναμμένα κάρβουνα» στην ΑΕΚ με τον τραυματισμό του αρχηγού, που δίνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει ο Πέτρος Μάνταλος έχει σημάνει «συναγερμό» στην ΑΕΚ ενόψει Ολυμπιακού, μιας και η συμμετοχή του αρχηγού της ομάδας στο ντέρμπι της Κυριακής παραμένει στον «αέρα»! Ο Μάνταλος ακολούθησε και χθες ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης στα Σπάτα, με τις ενοχλήσεις από την κάκωση στο γαστροκνήμιο να μην έχουν υποχωρήσει.

Ο διεθνής μέσος ταλαιπωρείται από τον συγκεκριμένο τραυματισμό από το παιχνίδι με τον Βόλο. Πρόκειται για πρόβλημα που προέκυψε κατά τη διάρκεια του αγώνα μετά το «δολοφονικό» χτύπημα που δέχθηκε από τον Μουνίθ και επιδεινώθηκε την επόμενη μέρα. Ο Μάνταλος πήγε τη Δευτέρα στα Σπάτα με έντονες ενοχλήσεις στη γάμπα, οι οποίες ακόμα δεν έχουν υποχωρήσει.

Η συμμετοχή του αρχηγού του Δικεφάλου στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό κρίνεται προς το παρόν εξαιρετικά αμφίβολη. Όλα θα εξαρτηθούν από την αντίδραση του οργανισμού του στο πρόγραμμα που ακολουθεί, με την κατάστασή του να επανεκτιμάται μέρα με τη μέρα. Επί της ουσίας μιλάμε δηλαδή για μια απόφαση που θα παρθεί την τελευταία στιγμή και θα καθορίσει το αν ο Μάνταλος θα ενισχύσει την ΑΕΚ στο ντέρμπι του Φαλήρου.

Ο αρχηγός της Ένωσης δείχνει αποφασισμένος να σφίξει τα δόντια και να δώσει το «παρών» στο ματς του «Καραϊσκάκης». Κάτι που αφήνει παράθυρο αισιοδοξίας ενόψει Κυριακής. Ωστόσο όλα θα κριθούν από την κατάσταση στην οποία θα είναι το πόδι του αύριο και μεθαύριο. Μιας και σήμερα αναμένεται να συνεχίσει το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί στα Σπάτα από τη Δευτέρα και τις επόμενες μέρες θα δοκιμάσει να ανεβάσει στροφές.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από