ΠΑΟΚ: Αποφόρτιση ο Μίσιτς

Ο Σέρβος μέσος του ΠΑΟΚ έβγαλε μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης δύο μέρες πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό για την ένατη αγωνιστική της Superleague (03/11, 20:00) και ο Αμπέλ Φερέιρα ασχολήθηκε με ασκήσεις κατοχή μπάλας, στατικές φάσεις και ανάπτυξης παιχνιδιού.

Ο Μίσιτς έβγαλε μέρος της προπόνησης, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης. Μαουρίσιο και Βέρνμπλουμ συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα, ενώ ο Βαρέλα συνέχισε με τρέξιμο.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

Δύο μέρες πριν το ντέρμπι της Τούμπας κόντρα στον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Τούμπας για την 9η αγωνιστική της Super League 2019-20 και το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου συνεχίζει την προετοιμασία του για την επικείμενη μάχη.

Στην προπόνηση της Παρασκευής (01.11) η τακτική ήταν το κύριο θέμα δουλειάς. Παίκτες και τεχνικό επιτελείο ασχολήθηκαν με το κομμάτι της κατοχής της μπάλας, τις στατικές φάσεις, αλλά και την ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Ο Γιόσιπ Μίσιτς έβγαλε μέρος του προγράμματος και στη συνέχεια έκανε προγραμματισμένη αποφόρτιση, στα πλαίσια ειδικής διαχείρισης των παικτών που έχουν επιβαρυνθεί με πολλά παιχνίδια στο πρώτο κομμάτι της σεζόν. Ο Φερνάντο Βαρέλα έτρεξε στο γήπεδο, ο Χοσέ Μαουρίσιο έκανε ατομικό, όπως και ο Πόντους Βέρνμπλουμ .

Το Σάββατο (02.11) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στο γήπεδο της Τούμπας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από