Όλα τα γκολ (2-2) της Τούμπας (vids)

Δείτε πως διαμορφώθηκε το 2-2 στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, για την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας – Τα γκολ των Ζαχίντ, Μακέντα, Βιεϊρίνια και το πέναλτι-φάντασμα.

Ο Παναθηναϊκός άγγιξε το διπλό στην Τούμπα, καθώς προηγήθηκε στο 87’ 1-2 με τον Μακέντα, αλλά ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 στο 90+11’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αντρέ Βιεϊρίνια. Ένα πέναλτι-φάντασμα, το οποίο έκανε δώρο στους Ασπρόμαυρους ο Σλοβάκος διαιτητής του αγώνα.

Οι Πράσινοι είχαν ανοίξει το σκορ στο 44’ με τον Ζαχίντ, μετά το λάθος του Κρέσπο. Ο μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού έκλεψε την μπάλα μετά το γύρισμα του Κρέσπο και την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0. Οι Ασπρόμαυροι ισοφάρισαν στο 66’ με τον Αντρέ Βιεϊρίνια, με τον Πορτογάλο μπακ του Δικεφάλου να σκοράρει με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής του Τριφυλλιού.

Το 1-2 έγινε με τον Φεντερίκο Μακέντα στο 87’, με την ομάδα του Γιώργου Δώνη να σκοράρει σε μία υποδειγματική αντεπίθεση. Όλα έδειχναν ότι ο Παναθηναϊκός θα φύγει με το διπλό από την Τούμπα, αλλά ο Σλοβάκος έδωσε ένα πέναλτι-φάντασμα στο 96’, παρότι είχε δώσει πέντε λεπτά καθυστερήσεις. Ο Βιεϊρίνια το εκτέλεσε εύστοχα στο 90+11’ και ισοφάρισε στο τελικό 2-2.

Δείτε τα γκολ:

Και το πέναλτι – φάντασμα:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από