Αναστασίου: «Εγκλωβίσαμε τον Ολυμπιακό, είχαμε θέμα στην επίθεση»

Στους λόγους για τους οποίους ο Ατρόμητος ηττήθηκε με 2-0 από τον Ολυμπιακό στάθηκε ο Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος τόνισε πως οι παίκτες του προσπάθησαν και δημιούργησαν προβλήματα στους «ερυθρόλευκους».

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0 του Ατρόμητου για την 10η αγωνιστική της Super League και ανέβηκε εκ νέου στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο προπονητής των Περιστεριωτών, Γιάννης Αναστασίου, ανέφερε πως οι παίκτες του προσπάθησαν αρκετά και κατάφεραν να εγκλωβίσουν τον Ολυμπιακό, αλλά στάθηκε στο πρόβλημα που είχε η ομάδα του στο επιθετικό κομμάτι.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε ο Αναστασίου στη NOVA:

«Σε γενικές γραμμές εγκλωβίσαμε τον Ολυμπιακό, δημιουργήσαμε προβλήματα. Είναι μια ομάδα με ποιοτικούς παίκτες, το γνωρίζαμε αυτό. Είχαμε πολλά παιδιά με λίγο χρόνο συμμετοχής στο σημερινό παιχνίδι, ξέρω πως θα ήταν δύσκολο, αλλά προσπάθησαν. Έχουν ποιότητα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού είχαμε πει πως και να δεχτούμε ένα γκολ δεν αλλάζει κάτι, μετά ήρθε κι ένα δεύτερο κι εκεί τα πράγματα ήταν δύσκολο. Αν και ήρθε η κόκκινη κάρτα μετά για τον Ολυμπιακό, δείξαμε πρόβλημα στην αποτελεσματικότητα και στο επιθετικό κομμάτι».

Για τη διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων και πού πρέπει να δουλέψει η ομάδα του: «Σίγουρα δουλειά στην έλλειψη συγκέντρωσης, γιατί αν δούμε τα παιχνίδια μας τα παλεύουμε και προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό, το σημαντικό είναι ο, τι βελτιωνόμαστε, πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια και πιο παραγωγικοί στο επιθετικό κομμάτι».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από