Συνεχίζει το τρολάρισμα ο Γ. Σαββίδης: Προτείνει για υπουργό τον Κυριάκο Κυριάκο! (pic)

Το… τερμάτισε ο Γιώργος Σαββίδης και προτείνει για Υφυπουργό Αθλητισμού τον άλλοτε Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και νυν Γραμματέα Επικοινωνία του ΚΙΝΑΛ, Κυριάκο Κυριάκο.

Συνεχίζεται η κόντρα του Γιώργου Σαββίδη με τον Λευτέρη Αυγενάκη, με τον γιο του μεγαλομετόχο του της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και μέλος του «ασπρόμαυρου» Δ.Σ να προτείνει για Υφυπουργό Αθλητισμού τον Κυριάκο Κυριάκο!

Ο παράγοντας του Δικεφάλου συνεχίζει το τρολάρισμα και με νέα ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τόνισε ότι ο πρώην Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και νυν Γραμματέας Επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ έχει 20 χρόνια εμπειρίας στον χώρο του αθλητισμού και θα ήταν ένας ικανός Υφυπουργός Αθλητισμού.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Σαββίδης ανέβασε μια φωτογραφία του Κυριάκου Κυριάκου και τη συνόδευσε με το παρακάτω μήνυμα: «20 χρόνια στον χώρο του αθλητισμού. Νομίζω ότι σε όλους μας αξίζει ένας ικανός Υφυπουργός Αθλητισμού».

Μια ανάρτηση, πάντως, που μόνο ως τρολάρισμα μπορεί να αντιμετωπιστεί, καθώς ο Γιώργος Σαββίδης θα έπρεπε να ξέρει ότι οι υπουργοί και οι υφυπουργοί είναι μέλη της κυβέρνησης και το ΚΙΝΑΛ βγήκε τρίτο κόμμα, λαμβάνοντας το 8.10% των προτιμήσεων του ελληνικού λαού.

Δείτε την ανάρτησή του:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από