ΑΕΚ: Αναμένονται αποφάσεις για τον Βράνιες

Στη διοίκηση της ΑΕΚ επικρατεί δυσαρέσκεια για τη συμπεριφορά του Όγκνιεν Βράνιες, ο οποίος αδυνατεί να ελέγξει τα νεύρα και τις αντιδράσεις του.

Τον «γρίφο» που ακούει στο όνομα Όγκνιεν Βράνιες καλούνται να λύσουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ. Ο Βόσνιος στόπερ έχει απογοητεύσει πλήρως με την απόδοση του, αλλά κυρίως με τα πειθαρχικά παραπτώματα του που τον θέτουν διαρκώς εκτός πλάνων.

Ο Βράνιες είχε τιμωρηθεί για τη συμπεριφορά του πριν το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό με το περιβόητο πάρτι γενεθλίων, όμως του δόθηκε «συγχωροχάρτι» μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος. Ο ποδοσφαιριστής όχι μόνο δεν το εκμεταλλεύτηκε, αλλά εναντίον του ΟΦΗ χτύπησε εκτός φάσης τον Μαρινάκη, αποβλήθηκε και αναμένεται να τιμωρηθεί με ποινή δύο αγωνιστικών.

Η επιπολαιότητα του έχει προκαλέσει τη δυσαρέσκεια της διοίκησης της Ένωσης, η οποία διαπιστώνει ότι ο Βράνιες είναι αμετανόητος. Ο 30χρονος αμυντικός έχει προσόντα και ικανότητες, αλλά «κρεμάει» συνεχώς την ομάδα του και αδυνατεί να ελέγξει τα νεύρα του. Το ζήτημα του Βράνιες θα το χειριστεί προσωπικά ο Ίλια Ίβιτς, σε συνεννόηση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και σύντομα αναμένονται οι αποφάσεις.

Παρότι είναι νωρίς για προβλέψεις, ο Βράνιες δύσκολα θα παραμείνει στα Σπάτα μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του, ενώ κανένας δεν μπορεί να αποκλείσει το πρόωρο τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών τον Ιανουάριο. Ειδικά αν ο Βράνιες δημιουργήσει και νέο πρόβλημα…

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από