Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία της Super League (pic)

Δείτε πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Super League μετά τις νίκες των Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Ποιους αγώνες περιέχει το αυριανό πρόγραμμα.

Οι τρεις μεγάλοι νίκησαν σήμερα και η κατάσταση στην κορυφή παρέμεινε αμετάβλητη, με την ΑΕΚ, ωστόσο, να ανεβαίνει στην 3η θέση της βαθμολογίας!

Ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, καθώς επικράτησε με 3-0. Τα γκολ πέτυχαν οι Ντάνιελ Ποντένσε στο 6′ και Γιουσέφ Ελ Αραμπί στο 41′ και το 45+2′. Με αυτή τη νίκη οι «ερυθρόλευκοι» ανέβηκαν στους 31 βαθμούς και μοιράζονται την κορυφή με τον ΠΑΟΚ.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» η αλήθεια είναι πως… καρδιοχτύπησε κόντρα στην Ξάνθη, καθώς ο αγώνας της Τούμπας ήταν μέχρι το 80′ στο 0-0, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως έως εκείνο το σημείο είχαν ακυρωθεί τρία γκολ για τον ΠΑΟΚ. Τελικά η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα με τα τέρματα των Ντιέγκο Μπίσεσβαρ (80′) και Χοσέ Άνχελ Κρέσπο (88′) πήρε τη νίκη με 2-0 κόντρα στην Ξάνθη.

Η ΑΕΚ είχε ένα εύκολο απόγευμα κόντρα στον Πανιώνιο του οποίου επικράτησε με 5-0 στο ΟΑΚΑ, ανεβαίνοντας προσωρινά στην 3η θέση της βαθμολογίας καθώς ξεπέρασε τους ΟΦΗ και Ξάνθη. Οι Κρητικοί βέβαια έχουν ένα ματς λιγότερο, καθώς αγωνίζονται αύριο (8/12, 15:00) στη Λαμία με την τοπική ομάδα.

Δείτε τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής:

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου:

ΠΑΟΚ-Ξάνθη 2-0
ΑΕΚ-Πανιώνιος 5-0
Παναιτωλικός-Ολυμπιακός 0-3

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου:

15:00 Λαμία-ΟΦΗ (ΕΡΤ)
17:15 Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΛ (NOVA)
19:30 Ατρόμητος-Άρης (ΕΡΤ)
19:30 Βόλος-Παναθηναϊκός (NOVA)

Η βαθμολογία όπως είναι αυτή τη στιγμή:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από