Τα highlights του Παναιτωλικός-Ολυμπιακός (vid)

Δείτε τα highlights της αναμέτρησης Παναιτωλικός-Ολυμπιακός για τη 13η αγωνιστική της Super League, που βρήκε νικητές τους «ερυθρόλευκους» με 3-0!

Ο Ολυμπιακός «καθάρισε» στο πρώτο ημίχρονο τον Παναιτωλικό και επικράτησε εύκολα με 3-0 στο Αγρίνιο, παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League.

Το σκορ για τους «ερυθρόλευκους» άνοιξε ο Ντάνιελ Ποντένσε μόλις στο 6′, μετά από εκπληκτική ομαδική ενέργεια τεσσάρων παικτών του Ολυμπιακού. Μασούρας, Γκιγιέρμε, Ελ Αραμπί και Ποντένσε συμμετείχαν στη φάση, δημιουργώντας ένα πανέμορφο γκολ.

Το 2-0 έγινε στο 41′, με τον Μασούρα να βγαίνει στην πλάτη της άμυνας μετά από μπαλιά του Σουντανί, να σεντράρει για τον Ελ Αραμπί και ο τελευταίος να σκοράρει με καρφωτή κεφαλιά. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 45+2′ με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Μαροκινού επιθετικού, ο οποίος παρέλαβε την πάσα του Τσιμίκα και ευστόχησε από κοντινή απόσταση.

Εντωμεταξύ, ο Παναιτωλικός είχε σπουδαία ευκαιρία για να ισοφαρίσει σε 1-1 στο 33, αλλά το σουτ του Αριγίμπι κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Σα. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε και το 0-3 έμελλε να είναι το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Δείτε εδώ τα highlights του αγώνα:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από