Επεσε να πιάσει τον… σταυρό ο Χουλτ (vid)

Στο 66’ ο μπακ της ΑΕΚ βούτηξε στη μεγάλη περιοχή της Ξάνθης για να πιάσει τον… σταυρό, με τον διαιτητή Ζαχαριάδη να δίνει το πιο γελοίο πέναλτι στην ιστορία της Σούπερ Λίγκας. Στη συνέχεια, όμως, η φάση ελέγχθηκε στο VAR και αφού είδε ο ίδιος το ριπλέι στην οθόνη πήρε πίσω το πέναλτι.

Τα Θεοφάνεια ήρθαν νωρίτερα φέτος. Τουλάχιστον για τον Νίκλας Χουλτ, ο οποίος στο παιχνίδι της ΑΕΚ με την Ξάνθη στα Πηγάδια έπεσε να πιάσει τον… σταυρό μέσα στη μεγάλη περιοχή της ακριτικής ομάδας και παραλίγο να πάρει ένα από τα πιο γελοία πέναλτι στην ιστορία της Σούπερ Λίγκας!

Στο 66’ ο μπακ της ΑΕΚ πήρε την μπάλα μετά την προσπάθεια του Κρίστισιτς, μπήκε στην περιοχή, είδε τον Φασίδη δίπλα του και βούτηξε για πέναλτι, χωρίς να τον ακουμπήσει ο αντίπαλός του, με τον διαιτητή, Ζαχαριάδη, να δείχνει την άσπρη βούλα, προκαλώντας την οργή των γηπεδούχων.

Η φάση ελέγχθηκε στο VAR και ενημερώθηκε ο Ζαχαριάδης ότι δεν υπάρχει καμία επαφή. Ο ρέφερι μάλιστα πήγε ο ίδιος να ελέγξει τη φάση στο βίντεο και αφού είδε ότι ο παίκτης της ΑΕΚ βούτηξε μόνος του, πήρε πίσω την απόφαση. Και πως θα μπορούσε να κάνει διαφορετικά;

Δείτε τη φάση:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από