Κόκκινη «μαγεία» και 4-0 ο Ολυμπιακός στο ημίχρονο! (vids)

Ένας Ολυμπιακός να τον... πιεις στο ποτήρι στο πρώτο ημίχρονο, προηγείται της ΑΕΛ με 4-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» χάρη στα γκολ των Μασούρα (2), Σουντανί και Ελ Αραμπί.

Ο Ολυμπιακός είναι καταιγιστικός κόντρα στην ΑΕΛ!

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς παίζει καταπληκτική μπάλα, προηγείται ήδη με 4-0 των «βυσσινί» στο άδειο «Γ. Καραϊσκάκης» και φυσικά έχει «σφραγίσει» τη νίκη του που τον κρατάει στην κορυφή της Super League.

Το 1-0 των «ερυθρόλευκων» έκανε ο Μασούρας στο 9′, το οποίο είναι και το πιο όμορφο από όλα. Εκπληκτική δημιουργία των παικτών του Ολυμπιακού με τον Έλληνα διεθνή μεσοεπιθετικό να ανοίγει το σκορ με πανέμορφο τελείωμα.

Ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-0 στο 11′, ο Σουντανί έγραψε το 3-0 στο 17′ με ωραία ατομική ενέργεια, ενώ το τέταρτο γκολ επετεύχθη από την άσπρη βούλα στο 37′. Ο Ελ Αραμπί κέρδισε το πέναλτι από άτσαλο μαρκάρισμα του Βαγγέλη Μόρα και ευστόχησε στην εκτέλεση στέλνοντας την μπάλα στην δεξιά γωνία, ενώ ο Κρίστινσον έπεσε στην αριστερή.

Mάλιστα, ο Μαροκινός επιθετικός χρειάστηκε να εκτελέσει δύο φορές το πέναλτι, καθώς στην πρώτη δόθηκε επανάληψη από τον διαιτητή Σέζο. Όπως και να ‘χει και τις δύο φορές ο Ελ Αραμπί ευστόχησε από τα 11 βήματα, με το 4-0 να είναι γεγονός!

Δείτε τα τέσσερα γκολ του Ολυμπιακού:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από