A’ Bola: «ΠΑΟΚ και Σπόρτινγκ κοντά σε συμφωνία για Μίσιτς»

Σημερινό δημοσίευμα της A' Bola αναφέρει ότι ο ΠΑΟΚ είναι κοντά σε συμφωνία με τη Σπόρτινγκ για την απόκτηση του Γιόζιπ Μίσιτς

O Γιόζιπ Μίσιτς αποτελεί έναν από τους κορυφαίους παίκτες του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν, όντας σε πολλά παιχνίδια κομβικός για τον Δικέφαλο του βορρά. Ο Κροάτης μέσος που το καλοκαίρι δεν ήταν στα βασικά πλάνα του Αμπέλ Φερέιρα, «χώρεσε» στην ενδεκάδα του Δικεφάλου του βορρά και έχει ξεχωρίσει έχοντας τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του.

Ο Μίσιτς με τις εμφανίσεις του λοιπόν έχει πείσει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, πως είναι καταλυτικός για την ομάδα και πως έχει να προσφέρει πολλά, για αυτό τον λόγο και η διοίκηση του Δικεφάλου κινείται για την απόκτηση του.

Σύμφωνα μάλιστα με όσα αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η A’ Bola, οι επαφές ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τη Σπόρτινγκ για τον παίκτη βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο κι αναμένεται να ολοκληρωθεί το deal και ο Μίσιτς να γίνει μόνιμα κάτοικος Τούμπας.

Αξίζει να σημειωθεί πως η επικείμενη συμφωνία ανάμεσα στις δυο ομάδες θεωρείται σχεδόν σίγουρη στην Πορτογαλία, με τον ΠΑΟΚ να είναι έτοιμος να καταβάλει τη ρήτρα των 2 εκατ. ευρώ στα λιοντάρια.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από