ΑΕΚ: Η υπογειοποίηση τελειώνει τον Φλεβάρη του ’21

Η Περιφέρεια Αττικής ενέκρινε το χρονοδιάγραμμα για να υπογειοποιηθεί η οδός Πατριάρχου Κωνσταντίνου, πλησίον του γηπέδου της Ένωσης.

Η κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ υλοποιείται με γοργούς ρυθμούς, όμως το έργο για να παραδοθεί σε λειτουργία έχει ένα προαπαιτούμενο: την υπογειοποίηση της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου. Οι εργασίες ακόμα δεν έχουν αρχίσει, αλλά η Περιφέρεια Αττικής ενέκρινε το χρονοδιάγραμμα περάτωσης του έργου.

Σύμφωνα με την απόφαση της περιφερειακής αρχής που αναρτήθηκε στη Διαύγεια, ο παρακείμενος δρόμος θα έχει υπογειοποιηθεί μέχρι τον Φεβρουάριο του 2021. Αυτό είναι το απώτατο χρονικό όριο για την παράδοση του έργου…

Αναλυτικά η απόφαση:

«Αποφασίζουμε την έγκριση του από 23-12-2019 προγράμματος κατασκευής (1η έκδοση) και του χρονοδιαγράμματος εκτέλεσης εργασιών, μετά της τεχνικής έκθεσης που το συνοδεύει, που αφορά στο έργο: “Υπογειοποίηση τμήματος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου και τα συνοδά έργα στον Δήμο Ν. Φιλαδελφειας – Χαλκηδονας» συμβατικής αξίας 10.096.994,20€ (με ΦΠΑ), όπως υποβλήθηκε από την ανάδοχο εργοληπτική επιχείρηση και ελέγχθηκε από την Υπηρεσία μας, με προβλεπόμενη ημερομηνία περαίωσης των εργασιών του έργου την 9/02/2021».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από