Πόλος έλξης η Τούμπα για σκάουτερ

Εκπρόσωποι ομάδων του εξωτερικού, θα βρεθούν στην Τούμπα για να τσεκάρουν ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που βρίσκονται στις μεταγραφικές τους λίστες.

Το ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα των ποδοσφαιρόφιλων. Στην Τούμπα εκτός από τους 30.000 φιλάθλου του Δικεφάλου του Βορρά θα βρεθούν και αρκετοί εκπρόσωποι ομάδων για να δουν από κοντά υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Στον ΠΑΟΚ, υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές που βρίσκονται υπό στενή παρακολούθηση από σκάουτερ και η αναμέτρηση με την ΑΕΚ είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να τους δουν σε συνθήκες υψηλής έντασης.

Όπως έχουμε αναφέρει από to10.gr, ο Δημήτρης Λημνιός, είναι μια από τις περιπτώσεις που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον ομάδων κυρίως από την Γερμανία. Μετά την αναμέτρηση με τον Άρη στο Βικελίδης θα τον παρακολουθήσουν και στο ματς με την ΑΕΚ.

Στο «μάτι» των μεγάλων μανατζερικών γραφείων βρίσκονται και οι Πέλκας, Σβιντέρσκι, Άκπομ, αλλά και Γιαννούλης. Ομάδες από Γαλλία και Πορτογαλία έχουν ρωτήσει μέχρι και
ανθρώπους του Δικεφάλου για το κόστος μιας πιθανής μεταγραφής του αριστεροπόδαρου αμυντικού.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από