Παναθηναϊκός : Άγνωστο πότε και αν θα επιστρέψει ο Καμπέσας, πρώτη προπόνηση ο Οικονόμου

Ο Καμπέσας δεν πήγε ούτε σήμερα στην προπόνηση και πλέον είναι πιθανή η αποχώρησή του. Προπονήθηκε για πρώτη φορά με τα πράσινα ο Οικονόμου.

Με τον Μπράιαν Καμπέσας να μην επιστρέφει ούτε σήμερα στην Ελλάδα και να είναι ξανά εκτός προπόνησης συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού σήμερα στο Κορωπί. Σε αντίθεση με τους Μολέδο, Βιγιαφάνιες και Ινσούα, που επέστρεψαν κανονικά και ακολούθησαν το πρόγραμμα, ο Καμπέσας παραμένει στην πατρίδα του, με την ενημέρωσή του να είναι το χαρτί γιατρού που έστειλε.

Στον Παναθηναϊκό δεν είναι σίγουροι για το πότε και αν θα επιστρέψει ο ποδοσφαιριστής και φυσικά κανείς δεν αποκλείει να είναι ο επόμενος που θα αποχαιρετήσει τον σύλλογο, ενώ και ο Ουζουνίδης δεν δείχνει να τον υπολογίζει ιδιαίτερα ως μέλος του γκρουπ.

Από εκεί και πέρα, την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα του Παναθηναϊκού πραγματοποίησε ο Βαγγέλης Οικονόμου, που νωρίτερα ανακοινώθηκε από την ομάδα, με τον Έλληνα αμυντικό να κάνει ατομικό πρόγραμμα. Ατομικό έκανε και ο Κότσαρης, ενώ θεραπεία ακολούθησε ο Λουτσιάνο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από