Φερέιρα: «Έχουμε το πλάνο για να εξουδετερώσουμε την ΑΕΚ» (vid)

Ο Αμπέλ Φερέιρα με δηλώσεις του για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ στάθηκε στην αγωνιστική ταυτότητα που πρέπει να διατηρήσει ο ΠΑΟΚ.

Ο Αμπέλ Φερέιρα αναφέρθηκε στο μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα και ξεκαθάρισε πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να διατηρήσει την αγωνιστική του ταυτότητα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Δικεφάλου με δηλώσεις του στην κάμερα του PAOK tv μίλησε για την αναμέτρηση των δύο «δικεφάλων» λέγοντας χαρακτηριστικά τα εξής:

«Είμαστε προετοιμασμένοι και για τους δύο σχηματισμούς που μπορεί να παρουσιάσει ο αντίπαλός μας. Με την έλευση του νέου τους προπονητή κρατήσανε τον σχηματισμό που είχαν, ενώ μετά από κάποια παιχνίδια ο σχηματισμός άλλαξε αν και πολλές τακτικές συμπεριφορές διατηρήθηκαν, οπότε εμείς προετοιμαστήκαμε και για τα δύο ενδεχόμενα.

Βέβαια ίδιας σημασίας ή θα έλεγα μεγαλύτερης σημασίας από τι κάνει ο αντίπαλος μας και πώς θα τον εξουδετερώσουμε είναι τι πρέπει να κάνουμε εμείς με την μπάλα στα πόδια μας, όπου θα πρέπει να διατηρήσουμε την αγωνιστική μας ταυτότητα και συγκέντρωση ο καθένας στο καθήκον του».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από