Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία της Super League – Στο +4 ο Ολυμπιακός (pic)

Δείτε πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Super League μετά τις νίκες των Ολυμπιακού, ΑΕΚ, Παναθηναϊκού και την ισοπαλία στο ΑΕΛ-Παναιτωλικός. Ποιους αγώνες περιέχει το πρόγραμμα της Πέμπτης.

Στο +4 βρίσκεται πλέον ο Ολυμπιακός από τον ΠΑΟΚ, με τον «Δικέφαλο του Βορρά» ωστόσο να έχει ένα ματς λιγότερο (αγωνίζεται την Πέμπτη στη Λαμία).

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με σκορ 1-0 του ΟΦΗ στο Ηράκλειο, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Super League, χάρη στο γκολ του Μαντί Καμαρά στο 45+1′. Ο Ολυμπιακός έχει 50 βαθμούς και περιμένει να δει τι θα κάνει ο ΠΑΟΚ αύριο για να δει αν θα μειωθεί η διαφορά ή όχι.

Η ΑΕΚ επικράτησε 3-1 του Βόλου εκτός έδρας και πλέον με 37 βαθμούς φαίνεται πως δύσκολα θα χάσει την 3η θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Ο Παναθηναϊκός, με σταθερά βήματα ανόδου, εδραιώνεται πλέον στην εξάδα και πιο συγκεκριμένα στην 4η θέση. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη νίκησε 3-0 τον Ατρόμητο και ανέβηκε στους 31 βαθμούς. ΑΕΛ και Παναιτωλικός ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 2-2, με τους Θεσσαλούς να είναι 9οι με 24 βαθμούς και τους Αγρινιώτες στην 13η θέση με 10 βαθμούς.

Δείτε τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής:

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου:

ΑΕΛ-Παναιτωλικός 2-2
Βόλος-ΑΕΚ 1-3
ΟΦΗ-Ολυμπιακός 0-1
Παναθηναϊκός-Ατρόμητος 3-0

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου:

17:15 Αστέρας Τρίπολης-Πανιώνιος (NOVA)
19:00 Λαμία-ΠΑΟΚ (ΕΡΤ)
19:30 Άρης-Ξάνθη (NOVA)

Η βαθμολογία όπως είναι αυτή τη στιγμή:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από