Ένινγκ: «Πήραμε τον βαθμό, θέλουμε να προκριθούμε στο Κύπελλο»

Η ισοπαλία με τον Αστέρα στο πρωτάθλημα δεν ήταν άσχημο αποτέλεσμα σύμφωνα με τον προπονητή του Άρη, που πλέον εστιάζει στον αγώνα που ακολουθεί.

Ο Άρης έμεινε στην ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης, αποτέλεσμα που ο Μίχαελ Ένινγκ δεν θεωρεί αρνητικό βάση της βαθμολογίας. Ο Γερμανός τεχνικός αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο επιστροφής του Μπράουν Ιντέγε στην αγωνιστική δράση μετά τον τραυματισμό του, ενώ μίλησε και για τον επόμενο αγώνα των κίτρινων, τη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο (13/02, 7 μ.μ.).

Για την ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης: «Πιστεύω ότι ήταν ένα καλό παιχνίδι για την ομάδα μας. Ξέραμε από πριν ότι ο Αστέρας είναι καλός μέσα στην έδρα του. Στην αρχή καταφέραμε να προηγηθούμε και είχαμε και άλλες ευκαιρίες για γκολ, ο αντίπαλος κατάφερε να ισοφαρίσει και ήρθε η ισοπαλία. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών μου. Αν έπρεπε να κερδίσει κάποιος, ήμασταν εμείς. Εδώ όμως ο Αστέρας έχει 21 πόντους, είναι δυνατός στο γήπεδο του. Δεν μπορεί να χαρακτηριστεί αρνητικό αυτό το αποτέλεσμα, είναι αρκετά δίκαιο».

Για το ότι δεν υπήρχαν αλλαγές στην αρχική 11αδα σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι: «Όπως είπα και προηγουμένως, είμαι ικανοποιημένος με τις επιλογές μου, πήγαν καλά και συνεχίζουμε. Με βάση το αποτέλεσμα, είμαι ικανοποιημένος. Πήραμε τον βαθμό».

Για τον Μπράουν Ιντέγε και αν είναι έτοιμος να αγωνιστεί: «Προς το παρόν δεν μπορώ να πω. Να επιστρέψουμε σήμερα, να γυρίσει και ο Μπράουν, γιατί δεν έχει έρθει ακόμη Θεσσαλονίκη. Αν δω ότι μπορεί να παίξει θα τον χρησιμοποιήσω».

Για τον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου με τον Ατρόμητο: «Ασφαλώς και είναι σημαντικό ματς, θέλουμε να προκριθούμε την Πέμπτη».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από