Ολυμπιακός: Σε εξετάσεις θα υποβληθεί ο Σουντανί!

Ο Χιλάλ Σουντανί χτύπησε στο γόνατο στον αγώνα του Ατρόμητου με τον Ολυμπιακό και θα υποβληθεί άμεσα σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Αγωνία για Σουντανί στον Ολυμπιακό!

Ο Αλγερινός επιθετικός τραυματίστηκε στο γόνατο μετά από άσχημο πάτημα σε κόντρα, στο 15’ της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και βγήκε εκτός αγωνιστικού χώρου, για να πάρει τη θέση του ο Κώστας Φορτούνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σουντανί αναμένεται να υποβληθεί άμεσα σε εξετάσεις, για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματός του. Η ανησυχία είναι έντονη στο «στρατόπεδο» των «ερυθρόλευκων», με τον Πέδρο Μαρτίνς και τους συνεργάτες του να περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Η πρώτη διάγνωση από το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού είναι ότι ο Σουντανί έχει στροφική κάκωση στο γόνατο. Η σοβαρότητα του όμως θα φανεί από τις εξετάσεις. Θα είναι μεγάλο πλήγμα για τον Πορτογάλο τεχνικό αν χάσει τον Αλγερινό στο κρισιμότερο σημείο της χρονιάς, τώρα που έρχονται τα ματς της Ευρώπης με την Άρσεναλ και τα play offs της Super League.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από