«Η Αλαβές θέλει τον Καρσελά»

Η Αλαβές είναι σε συζητήσεις με την Γρανάδα για την απόκτηση του Καρσελά, σύμφωνα με δημοσιεύματα στο Βέλγιο

Ο Μεχντί Καρσελά έχει ενημερωθεί εδώ και πολύ καιρό πως δεν υπολογίζεται από τον Ολυμπιακό και όλα έδειχναν (με βάση και τα μηνύματα του Μαροκινού στο facebook) πως ο διεθνής εξτρέμ θα επέστρεφε στην Σταντάρ Λιέγης. Ο Καρσελά έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στη βελγική ομάδα κι έχει στενούς δεσμούς με τους ιθύνοντες αλλά και τους φίλους της Σταντάρ.

Φαίνεται όμως ότι τα δεδομένα έχουν αλλάξει και πλέον είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο επιστροφής του παίκτη στην Ισπανία. Όχι για λογαριασμό της Γρανάδας που έχει τα δικαιώματα του, αλλά για την Αλαβές. Σύμφωνα λοιπόν με ρεπορτάζ βελγικών ιστοσελίδων, η Αλαβές δείχνει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Καρσελά και είναι σε συζητήσεις με την Γρανάδα για την απόκτηση του παίκτη.

Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία και αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα. Η Αλαβές δίνει μάχη για την παραμονή της στην πριμέρα και μετά την αποχώρηση του Έντσο Ζιντάν, οι ιθύνοντες της ισπανικής ομάδας ψάχνουν τον αντικαταστάτη του. Θεωρούν πως ο Καρσελά είναι μια επιλογή που θα βοηθήσει την Αλαβές και γι’ αυτό ξεκίνησαν τις επαφές με την Γρανάδα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από