ΠΑΟΚ: Χωρίς Βιερίνια, αλλά με Πέλκα και Βαρέλα στη Λάρισα

Ο Αντελίνο Βιερίνια αποκλείστηκε από την αποστολή για την αυριανή αναμέτρηση με τη Λάρισα λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο. Οι Πέλκας και Βαρέλα ξεπέρασαν τους μικροτραυματισμούς με αποτέλεσμα ο Φερέιρα να τους πάρει μαζί του για την Θεσσαλική πόλη.

Με μια μόλις προπόνηση ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την σύντομη προετοιμασία του για την αναμέτρηση με την Λάρισα. Ο Αμπέλ Φερέιρα και οι συνεργάτες του έριξαν το βάρος στο κομμάτι της τακτικής, ενώ παράλληλα οι παίκτες εκτέλεσαν κάποιες ασκήσεις ενεργοποίησης και στο φινάλε διεξήχθη και μίνι δίτερμα.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο και δεν ακολουθήσει την αποστολή, αντίθετα με τους Πέλκα και Βαρέλα που είναι στη διάθεση του προπονητή τους. Ο Φερέιρα δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Μίσιτς και Μπίσεσβαρ , αλλά και στους τραυματίες Ζαμπά και Κρέσπο, που συνέχισαν την αποθεραπεία τους.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα ταξιδέψουν στη θεσσαλική πόλη είναι οι: Ζίβκοβιτς, Πασχαλάκης, Μάτος, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχάι, Γιαννούλης, Μιχαηλίδης, Αουγκούστο, Μαουρίσιο, Εσίτι, Ελ Καντουρί, Πέλκας, Λάμπρου, Λημνιός, Στοχ, Σφιντέρσκι, Άκπομ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από