Πανιώνιος: Με πολλές απουσίες απέναντι στην ΑΕΚ

Ο Λεωνίδας Βόλος δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες έξι ποδοσφαιριστών του – Ντεμπούτο για τον Ελληνα τεχνικό στον πάγκο του Πανιωνίου.

Χωρίς τους τραυματίες Μάλερμπ, Μιλόγεβιτς, Κιάκο, τον τιμωρημένο Κόρμπο, αλλά και τους μακροχρόνια απόντες Μαξίμοβιτς και Άρσε, θα παραταχθεί ο Πανιώνιος στο αυριανό παιχνίδι (1/3, 19:00) με την ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη, για την 26η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Στο ματς με την Ενωση θα κάνει το ντεμπούτο του στον «κυανέρυθρο» πάγκο ο Λεωνίδας Βόκολος, ο οποίος αντικατέστησε στην τεχνική ηγεσία της ομάδας τον Νίκι Παπαβασιλείου, με στόχο να γλιτώσει τον Πανιώνιο από τον υποβιβασμό στη Superleague 2.

Συγκεκριμένα, μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ο Λεωνίδας Βόκολος ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από 19 παίκτες.

Αναλυτικά η αποστολή του Ιστορικού για το ματς απέναντι στην ΑΕΚ: Κότνικ, Νίκας, Αραμπούλι, Καμαρά, Ντομίνγκες, Δούμτσιο, Εμμανουηλίδη, Ευαγγέλου, Γρίβα, Λυμπεράκη, Οικονομίδη, Παπαγεωργίου, Παπανικολάου, Ρέντζα, Ρέτσος, Σαραμαντάς, Σίντι Αλί, Σταυρόπουλος, Τσιλούλης

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από