Παναθηναϊκός: Κινείται για δυο εξτρέμ

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται να έχει θέσει ως προτεραιότητα την απόκτηση τουλάχιστον δυο ακραίων επιθετικών το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο κορωνοϊός και όλα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα με την καραντίνα έχουν αφήσει πίσω τα πάντα στον Παναθηναϊκό. Όπως είναι λογικό λοιπόν έχει μείνει πίσω και ο μεταγραφικός σχεδιασμός ενόψει της νέας σεζόν, παρόλα αυτά ο Τσάβι Ρόκα προσπαθεί να είναι σε επαφές με ποδοσφαιριστές που ενδέχεται να απασχολήσουν το τριφύλλι.

Προτεραιότητα λοιπόν για τους πράσινους ενόψει του καλοκαιριού φαίνεται ότι αποτελεί η απόκτηση τουλάχιστον δυο εξτρέμ ικανών τόσο στη δημιουργία αλλά και στην εκτέλεση.

Μοναδικός σίγουρος από το ρόστερ για την προσεχή περίοδο σε αυτή τη θέση είναι ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, διότι ο Μπεκ αναμένεται να αποχωρήσει, το ίδιο και ο Μολό, ενώ ο Νάγκι με όσα έχει δείξει μέχρι τώρα μοιάζει δύσκολο να δοθούν 800.000 για την αγορά του. Από εκεί και πέρα ο Δώνης έκανε «πατέντες» τύπου Μπουζούκη για τα πλάγια, όμως κακά τα ψέματα ο Έλληνας μεσοεπιθετικός δεν είναι εξτρέμ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από