Πλατανιάς : Ενδιαφέρον για τον Κιντάνα

Ο Πλατανιάς εξετάζει την απόκτηση του Αλεχάντρο Κιντάνα από την Μπλούμινγκ, προκειμένου να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την επιθετική του γραμμή.

Με πολλά ανοιχτά μέτωπα συνεχίζει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό ο Πλατανιάς, ο οποίος θέλει να κλείσει άμεσα (ίσως και σήμερα) ακόμα δύο υποθέσεις.

Συγκεκριμένα, οι Κρητικοί ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Αλεχάντρο Κιντάνα, που αν αποκτηθεί θα είναι ο δεύτερος επιθετικός που έρχεται στην ομάδα των Χανίων και θα πλαισιώσει τον νεοφερμένο Αντώνη Πετρόπουλο.

Ο Κιντάνα είναι ένας κλασικός επιθετικός ύψους 1.90, ο οποίος αγωνίζεται στην Μπλούμινγκ της Βολιβίας και φέτος μετράει 19 συμμετοχές και 6 γκολ. Η περίπτωσή του αποτελεί προσωπική επιλογή του προπονητή του Πλατανιά, Μάνουελ Ρόκα, κι αναμένεται η όποια εξέλιξη σημειωθεί στην υπόθεση αυτή να γίνει μέχρι το βράδυ, αλλιώς οι άνθρωποι των Κρητικών θα ψαχτούν άλλου.

Αξίζει να σημειωθεί πως πέραν της υπόθεσης του Κιντάνα που σύμφωνα με πληροφορίες είναι σε καλό δρόμο, ο Πλατανιάς δουλεύει ακόμα μία μεταγραφή που δεν έχει γίνει γνωστή. Στην συγκεκριμένη υπόθεση η ομάδα των Χανίων βρίσκεται σε συζητήσεις αρκετές ημέρες και περιμένει την απάντηση του ποδοσφαιριστή το αργότερο έως σήμερα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από