Ολυμπιακός : Με Χατζισαφί, αλλά χωρίς Βούκοβιτς, Φιγκέιρας στη Λάρισα

Ο Ιρανός αμυντικός του Ολυμπιακού, Εχσάν Χατζισαφί είναι στην αποστολή των ερυθρόλευκων για το κυριακάτικο παιχνίδι με τη Λάρισα

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το κυριακάτικο παιχνίδι με τη Λάρισα και ο Χρήστος Κόντης ανακοίνωσε μετά τη σημερινή προπόνηση, την αποστολή των πειραιωτών για τον αυριανό αγώνα. Σ’ αυτή συμπεριλαμβάνεται και ο Εχσάν Χατζισαφί, με το νέο μεταγραφικό απόκτημα των πρωταθλητών να δείχνει στου Ρέντη πως είναι σε θέση να βοηθήσει άμεσα τους πρωταθλητές Ελλάδος.

Γι’ αυτό άλλωστε και ο Κόντης συμπεριέλαβε τον 27χρονο αμυντικό στην αποστολή της ομάδας του λιμανιού. Στα πλάνα του υπηρεσιακού τεχνικού των πρωταθλητών είναι και ο Σισέ, καθώς ο Σενεγαλέζος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις και είναι σε θέση ν’ αγωνιστεί. Η αποστολή της ομάδας του Πειραιά για τον αγώνα στη Λάρισα είναι η ακόλουθη: Ανδρούτσος, Αγγελόπουλος, Ανσαριφάρντ, Μποτία, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Φορτούνης, Χατζισαφί, Ζιλέ, Κούτρης, Μάριν, Μάρτινς, Νικολάου, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Σεμπά, Ταχτσίδης.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από