Αλαφούζος: «Να μην υπάρχουν ποινές σε ομάδες που δεν παίρνουν αδειοδότηση»

Πλήρη απάλειψη ποινών για μη αδειοδοτημένες ΠΑΕ ζητάει ο Γιάννης Αλαφούζος, συμφωνεί μαζί του ο Αστέρας Τρίπολης. Συμφωνούν όλοι για απάλειψη του -6.

Πλήρη απάλειψη ποινών για τις ομάδες που δεν παίρνουν αδειοδότηση ζήτησε στην τηλεδιάσκεψη της Superleague ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος. Θυμίζουμε πως ο Παναθηναϊκός είχε ξεκινήσει το πρωτάθλημα 2018-19 με -6 γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, επειδή δεν είχε καταφέρει να αδειοδοτηθεί.

«Να μην υπάρχουν ποινές σε ομάδες που δεν παίρνουν αδειοδότηση», είπε ο Αλαφούζος, με τον εκπρόσωπο του Αστέρα Τρίπολης να συμφωνεί μαζί του και να ζητάει πλήρη απάλειψη ποινών. Ούτε αφαίρεση βαθμών, ούτε πρόστιμο.

Στο ξεκίνημα της κουβέντας για την αδειοδότηση, ο Μηνάς Λυσσάνδρου ζήτησε να υπάρξει παράταση έως 31 Μαΐου για την αδειοδότηση, κάτι που έγινε ομόφωνα δεκτό. Ο Χρήστος Δάρας ζήτησε να μην υπάρχει η αφαίρεση έξι βαθμών, με τον Μάκη Γκαγκάτση να προτείνει το -6 να γίνει – 4 και τον Φώτη Κωστούλα να λέει πως πρέπει να συμφωνήσουν κάποια στιγμή και να προτείνει την αφαίρεση τριών βαθμών.

Με τον Γκαγκάτση συμφώνησε ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ, Στ. Αντωνίου, ενώ απάλειψη προστίμου ζήτησε ο ΟΦΗ, κάτι στο οποίο διαφώνησε ο εκπρόσωπος της Ξάνθης, Άρης Πιαλόγλου, που είπε ότι πρέπει να υπάρχει πρόστιμο και -4.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από