Τούρκοι και Βέλγοι μπλέκουν τον ΠΑΟΚ με τον Κάιλ Λαρίν! (vid)

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν σε Τουρκία και Βέλγιο, ο ΠΑΟΚ φέρεται να ενδιαφέρεται για τον 25χρονο επιθετικό της Μπεσίκτας, Κάιλ Λαρίν, που αγωνίστηκε φέτος δανεικος στην Ζούλτε Βάρεγκεμ.

Την περίπτωση του Καναδού επιθετικού, Κάιλ Λαρίν, ο οποίος ανήκει στην Μπεσίκτας, αλλά τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Ζούλτε Βάρεγκεμ, φέρεται να εξετάζει ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τις τελευταίες ώρες τα ρεπορτάζ σε Βέλγιο και Τουρκία.

Στη συμφωνία που έγινε το περασμένο καλοκαίρι ανάμεσα στις δύο ομάδες υπάρχει οψιόν αγοράς υψους 2.5 εκατ. ευρώ, αλλά οι άνθρωποι του βέλγικου συλλόγου δεν έχουν αποφασίσει ακόμα εάν θα την ενεργοποιήσουν. Ο 25χρονος επιθετικός φέτος πραγματοποίησε 33 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, έχοντας 9 γκολ και 11 ασίστ σε 2.839 λεπτά συμμετοχής. Ο Λαρίν αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης, ενώ το συμβόλαιο που έχει με την Μπεσίκτας είναι μέχρι το 2022.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στο εξωτερικό, μία από τις ομάδες που ενδεχομένως να ενδιαφερθεί για την απόκτηση του Καναδού επιθετικού είναι ο ΠΑΟΚ, χωρίς όμως να γίνονται γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.Ούτε από τους Βέλγους, αλλά ούτε και από τους Τούρκους.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Μπεσίκτας ήταν η ομάδα που έφερε στην Ευρώπη τον Λαρίν, ο οποίος πριν τους Τούρκους, αγωνιζόταν στο MLS με τη φανέλα της Ορλάντο Σίτι. Η μεταγραφή του κόστισε 1.8 εκατ. ευρώ, ενώ με την ομάδα της γειτονικής χώρας έπαιξε σε 26 ματς, με 8 γκολ και 2 ασίστ.

Δείτε τον εν δράσει:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από