Δεν ασχολείται με Ελαμπντελαουί η Γαλατασαράι

Η Γαλατασαράι αποφάσισε να κάνει πίσω για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, με τον Νορβηγό παράλληλα να αναμένεται να έχει συνάντηση με τον Ολυμπιακό τις επόμενες μέρες για νέο συμβόλαιο.

Η Γαλατασαράι ήταν μέχρι πρότινος η ομάδα που είχε δείξει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ομάρ Ελαμπντελαουί το ερχόμενο καλοκαίρι, όμως οι Τούρκοι αποφάσισαν να κάνουν πίσω για τον Νορβηγό μπακ.

Συγκεκριμένα, ο Φατίχ Τερίμ αποφάσισε να μην ασχοληθεί άλλο με την περίπτωση του Νορβηγού και πλέον στρέφεται σε άλλες λύσεις για να καλύψει το δεξί άκρο της Τσιμ μπομ. Πλέον η τούρκικη ομάδα κοιτάζει την περίπτωση του Ναζίμ Σανγκαρέ που μένει επίσης ελεύθερος από την Αντάλιασπορ, ενώ όπως αναφέρεται από ρεπορτάζ στη γειτονική χώρα σημαντικό ρόλο στην ανατροπή δεδομένων της Γαλατά για τον Ομάρ έπαιξε και η άρνηση του ίδιου του παίκτη να μετακομίσει στην Κωνσταντινούπολη και το τούρκικο πρωτάθλημα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός αναμένεται να έχει ραντεβού με τον παίκτη μέσα στις επόμενες μέρες προκειμένου να συζητήσουν για νέο συμβόλαιο. Το θετικό για τους Πειραιώτες είναι πως μειώθηκε ένας «μνηστήρας» για τον Νορβηγό μπακ, το ενδιαφέρον για τον οποίο ωστόσο είναι μεγάλο από το εξωτερικό και ιδιαίτερα από την Αγγλία και την Premier League.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από