Επιμένουν οι Πορτογάλοι για Ολυμπιακό και Μπολασιέ (vids)

Οι Πορτογάλοι γράφουν ξανά για τον 30χρονο Γαλλοαφρικανό μεσοεπιθετικό της Εβερτον, που φέτος αγωνίζεται ως δανεικός στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Το όνομα του Γιανίκ Μπολασιέ επαναφέρουν στο «ερυθρόλευκο» προσκήνιο οι Πορτογάλοι, με την «Α Bola» να γράφει για μια ακόμα φορά ότι ο Ολυμπιακός είναι μια από τις ομάδες που ενδιαφέρεται για τον Γαλλοαφρικανό επιθετικό.

Οι Ιβηρες αναφέρουν ότι ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ξεχωρίσει τον 30χρονο εξτρέμ, που ανήκει στην Εβερτον, αλλά φέτος αγωνίζεται στην Πορτογαλία με τη φανέλα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Ο Μπολασιέ σε 25 παιχνίδια πριν την διακοπή των διοργανώσεων για τον κορωνοϊό, είχε 2 γκολ και 5 ασίστ.

Οπως αναφέρουν οι Πορτογάλοι, τα Λιοντάρια δεν θα αγοράσουν τον Μπολασιέ από την Εβερτον, η οποία θα προσπαθήσει να τον πουλήσει το ερχόμενο καλοκαίρι, αφού το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το 2021.

Ο Γαλλοαφρικανός μεσοεπιθετικός αγωνίζεται κυρίως ως αριστερό εξτρέμ, ωστόσο, μπορεί να προσφέρει πολύτιμες λύσεις τόσο ως δεξί εξτρέμ όσο ως δεύτερος επιθετικός. Στην καριέρα του εκτός από τις Σπόρτινγκ και Εβερτον, είχε αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Αντερλεχτ, Αστον Βίλα και Κρίσταλ Πάλας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι είναι διεθνής με το Κονγκό, αλλά έχει και γαλλικό διαβατήριο, καθώς έχει γεννηθεί στην Λιόν. Μάλιστα, έχει και συγγενική σχέση με τον πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού, Λομάνα Λούα Λούα!

Δείτε τον εν δράσει:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από