Παναθηναϊκός: Όλο και πιο κοντά η αποχώρηση Ινσούα

Ο Εμανουέλ Ινσούα δεν πρόκεται να βιαστεί για να πάρει την τελική του απόφαση και θα περιμένει προκειμένου να βρει όσο το δυνατόν καλύτερο συμβόλαιο.

Ελάχιστες είναι πλέον οι πιθανότητες παραμονής του Εμανουέλ Ινσούα στον Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι, μετά τις εξελίξεις με τον κορωνοϊό, αδυνατούν να δώσουν τα χρήματα ακόμα και του τρέχοντος συμβολαίου στον Αργεντινό, ο οποίος βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου.

Εδώ και καιρό ο Ινσούα ψάχνεται για να βρει ομάδα στο εξωτερικό και να συνεχίσει την καριέρα του, με τις απαιτήσεις του να ξεπερνούν τα 600.000 ευρώ ετησίως, ποσό φυσικά απαγορευτικό για τον Παναθηναϊκό.

Ο ίδιος ο παίκτης δεν πρόκειται να βιαστεί και θα περιμένει να βρεθεί η κατάλληλη πρόταση ώστε να υπογράψει, έστω και με ένα ποσό κοντά στα οικονομικά του «θέλω».

Ο Τσάβι Ρόκα από την πλευρά του έχει «παγώσει» οποιαδήποτε κουβέντα με την πλευρά του Ινσούα, όπως το ίδιο έχει κάνει με όλους τους ποδοσφαιριστές των οποίων το συμβόλαιο ολοκληρώνεται. Όμως πολύ δύσκολα θα γίνει κάποια πρόταση που θα μπορέσει να κάνει τον Ινσούα έστω να το… σκεφτεί.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από